CoverClub

Hvem er CoverClub?

CoverClub er et trygt valg for et vellykket arrangement!

Med Marius Barhaugen på vokal (kjent fra The Voice 2013, Idol og MGP) spiller CoverClub alle låtene du elsker og gjør at arrangementet får det lille ekstra!

Hva sier kundene?

  • Vi var veldig fornøyde med CoverClub. De opptrådte ryddig, profesjonelt og hyggelig, og slo veldig an på scenen. Musikk- og performancemessig var de veldig dyktige, og spillelisten tilfredstilte både danseløver og musikksnobber. De får hvertfall vår anbefaling.

    – Firmakunde

  • Da har vi landet etter helgen, og jeg tenkte at dere skulle få en tilbakemelding på CoverClub som spilte for oss i helgen. Både kunden og vi er kjempefornøyde med showet de leverte. Gjestene synes det var veldig bra og de fikk mye skryt utover kvelden. Flere har også spurt hva bandet het igjen, så de kommer garantert til å bli husket i lang tid. De leverte et veldig bra show, og både stilen og sangene var spot on. Vi er alt i alt kjempefornøyde med hva de leverte og håper og gleder oss til vi kan jobbe sammen igjen – bra jobba!

    – Eventbyrå

Kvalitet, utstråling og høy partyfaktor!

Låtene CoverClub plukker ut har som hensikt å ha et stort nedslagfelt for å gjøre enhver i publikum fornøyd og ikke minst, festen perfekt.

CoverClub er bandet for deg som er ute etter kvalitet, utstråling og høy partyfaktor.

Vokalisten i CoverClub, Marius Barhaugen, tar også på seg artist- og trubaduroppdrag på egenhånd, trykk HER for mer informasjon.

Ta kontakt

Benytt kontaktskjemaet nedenfor eller klikk her for å booke CoverClub.