Gorm Feste

Hvem er Gorm Feste?

Gorm Feste har vært involvert i en rekke musikalske prosjekter og denne erfaringen har vært avgjørende for hans fokus på kvalitet, allsidighet og trøkk. Med et slikt utgangspunkt, og et utallig antall spillejobber, har Gorm opparbeidet seg et svært godt rykte.

Repertoarmessig er Gorm spisset mot ethvert publikum hvor allsang og høy partyfaktor står sentralt, men han stiller også gjerne opp til roligere arrangementer der taffelmusikk er mest aktuelt. Av norske artister kan nevnes: Jokke, Postgirobygget, Dum Dum Boys, Stage Dolls, The Kids, Marius Muller, Big Bang, Hellbillies, Di Derre, Åge Aleksandersen, CC Cowboys, Jahn Teigen og Return.

Utenlandske låter på repertoarte består av blant andre: AC/DC, Bon Jovi, Bryan Adams, Robbie Williams, Green Day, Oasis, Johnny Cash, U2, Dolly Parton, Rolling Stones, Bruce Springsteen, Tom Petty og mye mye mer.

Hva sier kundene?

  • Vil bare skryte litt av artist Gorm og lydtekniker som var på festen vår. Samarbeidsvillige, hyggelige og fantastisk dyktige er bare få ord som beskriver dem! Alle var utrolig fornøyd og festen ble komplett med Gorms engasjement. Han leste publikum og spilte utrolig bra!

    – Politihøyskolen

Gitar og vokal

Gorms besetning består av akustisk gitar og vokal. Det vektlegges dynamikk i gitarspillingen på en måte som løfter refrengene betraktelig. Likevel er det kanskje det sterke fokuset på kommunikasjon med publikum som har vært avgjørende for Gorms suksess. Det legges stor vekt på å holde en god dialog med glimt i øyet, og å imøtekomme ønsker fra salen.

Gorm synger/spiller også i duoen Ole og Gorm, trykk HER for mer informasjon.

Ta kontakt

Benytt kontaktskjemaet nedenfor eller klikk her for å booke Gorm Feste.