Ingunn Dalland

Hvem er Ingunn Dalland?

Ingunn Dalland er en allsidig sanger og pianist, som har jobbet med bl.a. Jarle Bernhoft, Aurora og CC Cowboys. Enten du ønsker et stemningsfullt innslag under vielse, et musikalsk avbrekk på konferanse, eller vakker bakgrunnsmusikk under middag/velkomstdrink, er Ingunn Dalland et sikkert valg. Repertoaret av coverlåter spenner fra sarte ballader til jazz og uptempo pianopop, og kan skreddersys etter ditt ønske!

Lydklipp

Hva sier kundene?

  • Det gikk helt strålende! Ingunn er utrolig dyktig og fikk med seg hele gjengen på både dans og allsang! Hils henne og si tusen takk på vegne av oss ? Og takk for Musikkbookings hjelp også i forbindelse med dette arrangementet!

    – Firmakunde

  • Meget godt levert. Takk.

    – Privat kunde

Pianobar?

Ingunn Dalland gjør også pianobar, der hun garanterer god stemning og høy allsangfaktor med gamle og nye hits fra bl.a. Billy Joel, Elton John, Bruce Springsteen, The Beatles m.fl. Hun tar gjerne også med seg et par dyktige sangervenninner som løfter allsangen til nye høyder. Ønsker du en pangstart på kvelden, kan Ingunn Dalland  skreddersy en ”Beat For Beat” – konkurranse for deg og dine venner. Dette vil garantert løse opp stemningen og sette tonen for en legendarisk kveld videre!

Ta kontakt

Benytt kontaktskjemaet nedenfor eller klikk her for å booke Ingunn Dalland.