Fiolinist Marie Klåpbakken sammen med DJ

Marie Klåpbakken er 30 år gammel og fra Vinstra i Gudbrandsdalen.

Marie og DJ er den perfekte kombinasjonen til firmafesten eller til et hvilket som helst privat arrangement. Hennes utstråling kombinert med den elektriske fiolinen og samspillet med DJ er en soleklar festvinner. Marie improviserer lekende lett og kaster seg med på all slags musikk – dette MÅ oppleves live!

Hun er en svært ettertraktet musiker og har stått bak de fleste av Norges aller største artister. Hun har vært med på alle sesongene av det folkekjære TV2 programmet «Hver gang vi møtes», vært duettpartneren til Atle Pettersen i Beat for beat og har gjestet både Senkveld, Stjernekamp, Allsang på Grensen, Artistgalla og andre store produksjoner.

Våren 2012 ga Marie Klåpbakken ut sitt debutalbum «framtida» hvor hun både synger/spiller og er komponist. Albumet høstet terningkast 5 fra 8 av landets fremste aviser. Hun fikk to A-listinger på NRK P1 med Sommardrøm, og To unge vakre samt en C-listing med sangen URO.

14. mars 2015 var det duket for finalen i Melodi Grand Prix og her sjarmerte Marie og Kringkastningsorkesteret hele Oslo Spektrum med bidraget «ta meg tilbake».

Benytt kontaktskjemaet nedenfor eller klikk her for å booke Marie Klåpbakken.