Mona Veum Bækkelund Trio

Hvem er Mona Veum Bækkelund Trio?

Mona Veum Bækkelund Trio er opptatt av god kontakt med publikum og legger stor vekt på energi, trøkk og musikalsk improvisasjon.

Med et meget bredt repertoar kan de skreddersy musikalske innslag til alle arrangementer.

Repertoaret til Mona Veum Bækkelund Trio strekker seg fra 60-tallets soulperler, 70-tallets største discohits, 80- og 90-tallets udødelige poplåter og frem til siste årets listetopper!

Standardlåter, jazz, taffel eller svulstige hyllestnumre til kveldens hovedperson(-er) tilpasses av Mona Veum Bækkelund Trio etter forespørsel!

Trioen er består kun av profesjonelle musikere med Mona på vokal og Nardocci/Engen på hhv piano og trommer.

Kan reduseres fra trio til duo

Dersom det er ønskelig kan Mona Veum Bækkelund Trio reduseres til en duo, dvs. med vokal og piano (uten trommeslager).

Lydklipp

Hva sier kundene?

 • Mona Veum Bækkelund Trio var helt FANTASTISKE!!! Vi hadde regnet med at det skulle bli bra, men dette var over all forventning! De skapte den perfekte partystemningen vi ønsket i vårt bryllup, med super miks av hits fra 70-80 tallet og mange nyere hits som Daft Punk “Get Lucky” som vi digger. Hele bandet ga gass og Mona er bare helt rå!!! Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger fra gjestene og Mona Veum Bækkelund Trio toppet hele dagen for oss!

  – Privat kunde

 • Takk for strålende musikk. Du må hilse til bandet og si de løste oppgaven utmerket. Proffe musikere. Alle hygget seg og tilbakemeldingene er fulle av superlativer.

  – Privat kunde

 • Vil bare melde tilbake at det ble en strålende fest og at Mona Veum Bækkelund Trio fungerte perfekt! Strålende musikere – hils dem med stor takk!

  – Privat kunde

 • Vi er bare Kjempefornøyde med Mona Veum Bækkelund Trio som gjorde festen så perfekt!! Vi gjentar det gjerne, og kommer til å anbefale dem videre på det sterkeste

  Privat kunde

 • Vi er veldig fornøyd med det vi fikk levert: Dyktige, proffe og ikke minst hyggelige folk.

  – Privat kunde

Hvilken bakgrunn har Mona Veum Bækkelund?

Mona Veum Bækkelund blir ofte omtalt som en av landets beste allround-sangerinner! Siden 1997 har Mona livnært seg som freelance-sanger, hovedsakelig som frontfigur i en rekke soul-/popband og storband. Videre har Mona påtatt seg flere oppdrag som korist for flere profilerte artister, turnert med Rikskonsertene samt hatt diverse soloopptredener på TV (Beat for Beat, Nettopp Nå etc.).

Mona har blant annet arbeidet med Donkeyboy, og ble headhuntet for å fronte superhit’en og vinneren av tre Spellemenn; Ambitions!

Mona har jobbet med artister som Jarle Bernhoft, Tone Damli, Thomas & Harald (Senkveld), Maria Haukaas Mittet m.fl.

Ta kontakt

Benytt kontaktskjemaet nedenfor eller klikk her for å booke Mona Veum Bækkelund.