PartyPensum

Hvem er PartyPensum?

PartyPensum er et partyband som garantert skaper god stemning. Bandet består av erfarne musikere med solid kompetanse innen partysjangere som blant annet pop, rock, disco og swing.

PartyPensum garanterer en helaften med slagere; låter som du kjenner fra før, og som gir festen din den ekstra gode stemningen. Se på bandets repertoar, så skjønner du hva de mener!

Lydklipp

Hva sier kundene?

 • Vil bare gi dere alle verdens største TAKK!! Takk for et fantastisk show, for at dere lagde så vanvittig god stemning, for at dere er helt konge musikere hele gjengen og ikke minst for at dere var med på å gjøre dagen uforglemmelig med akkurat den partystemningen vi ønsket. Det kunne ikke vært bedre!!

  – Privat kunde

 • PartyPensum leverer varene med full trøkk, sjarme og stil. Vi anbefaler PartyPensum på det sterkeste! Et sikkert valg som får igang dansegulvet fra første låt!

  – Privat kunde

 • Tusen takk for flott underholdning på lørdag. Dere var med på å gjøre feiringen av min 50-års dag til en vellykket fest. Dere er sjarmerende på scenen, spiller og synger bra, og repertoaret deres skaper trengsel på dansegulvet. Jeg har fått mye positiv tilbakemelding fra gjestene mine!

  – Privat kunde

 • Vi er virkelig kjempefornøyde, og supert at dere var såpass fleksible i forhold til at det var en del forsinkelser. Det så ut som om alle kosa seg, og det var alltid masse folk på dansegulvet. Skal absolutt anbefale dere videre! Har fått mange tilbakemeldinger på at dere var flinke!

  – Privat kunde

Utvidet repertoar

Skulle bandet mangle noen låter som du mener er obligatoriske, så prøver PartyPensum selvfølgelig å få til det – oppdatering av pensum er alltid viktig!

Ta kontakt

Benytt kontaktskjemaet nedenfor eller klikk her for å booke PartyPensum.