Gutta som lager skikkelig fest…selvsagt Apache!

Et band som har alle låtene, overskuddet, sjarmen, og musikaliteten som skal til for å lande ethvert arrangement – nærmest garantert. Rett og slett fordi alle tre er utrustet med ukuelig pågangsmot, spilleglede og tonnevis av erfaring. 

Det blir alltid storslått stemning med Apache, og som de sier selv: «Vi er en fest-trio som sprer musikalsk glede og gode vibrasjoner til folk i alle samfunnslag. Det er ikke direkte kunst, men det er pokker’n meg ikke langt unna. Bli med og bli blid!»

De har ikke spilt med hvem som helst tidligere heller. Vi ramser opp; Jahn Teigen, Wig Wam, Maria Haukaas Mittet, Loveshack, The Monroes, Vidar Johnsen fra Vamp, og ikke minst Øyvind ”Elg” Elgenes.

Apache kan skape lun magi i et hjørne, eller blåse seg opp til de største eventband-høyder! Repertoaret spenner seg fra Lillebjørn Nilsen til Twisted Sister, og de vil alltid gjøre sitt absolutt ytterste for å lage en minneverdig aften.

«Tusen, tusen takk for en fantastisk opplevelse! Vi melder oss kollektivt inn i Apaches fanklubb!! Dette var rett og slett dødsbra. Ingen over, ingen ved siden, ja jeg er megafornøyd. Alle gjestene har uttrykt det samme. Fantastisk!»
– Sitat Kunde

▪️ Lytt til/Book Apache