Vi bistår med hele eventprosessen – fra planlegging til gjennomføring!

Som eventbyrå bistår Musikkbooking med arrangementsplanlegging og gjennomføring av svært høy kvalitet. Ingen oppdrag er for små, og ingen er for store. Vi kan involveres 100 % fra start til slutt, eller vi kan involveres der behovet er størst – vi er tilpasningsdyktige og fleksible! Musikkbooking påtar seg oppdrag for både små og store kunder, og har lang erfaring med hele spekteret, fra mindre private arrangementer til store konferanser og firmaeventer.

Totalleveransen er i trygge hender!

Vi kan bidra med idemyldring på innledende stadie, til innholdsutvikling og gjennomføring, og vi stiller selvsagt med nødvendige prosjektledere og produsenter, avhengig av oppdragets størrelse. I tillegg til at vi selv er leverandør av artister/band/DJ’er, konferansierer/komikere, scene/telt, lyd/lys, streaming/AV og annet teknisk utstyr for å sikre en god gjennomføring, har vi også inngått svært konkurransedyktige leverandøravtaler med ulike samarbeidspartnere. Disse leverandørene tilbyr blant annet: Utleie av selskapslokaler, catering, bord/stoler, serveringspersonell, blomster, dekor samt transporttjenester.

Ta kontakt!

Trenger du hjelp til å planlegge ditt neste arrangement? Ikke nøl med å sende oss en e-post eller ring oss på +47 91 92 31 80 så hjelper vi deg mer enn gjerne.