Saksofonist Børge-Are Halvorsen sammen med DJ

Hvem er Børge-Are Halvorsen?

Børge-Are Halvorsen er en av landets mest brukte frilansmusikere og har spilt med alt fra kjente popartister til jazzmusikere og store og små orkestre. Han leder også sine egne band, komponerer og skriver arrangementer for profesjonelle orkestre og band, så her har vi med en komplett musiker å gjøre.

Børge-Are spiller/har spilt sammen med store artister som Alicia Keys, Kygo, Adam Douglas, Ole Børud, Vinni, Al Jarreau, Gladys Knight, Jacob Collier, Hanne Boel og Maria Schneider (Grammy-vinnende jazzkomponist).

Børge-Are Halvorsen har spilt med det som kan krype og gå av norske artister, på scener, i studio og på TV. I tillegg har han en unik repertoarkunnskap hva festmusikk angår etter mange år i diverse party- og eventorkestre. Dette bruker han til fulle sammen med DJ.

Børge-Are elsker å spille! Utadvendt og leken blander han seg med gjestene på dansegulvet eller trå til fra scenen – og skaper alltid god stemning med saxen! I samspill med DJ improviserer han over hva det skal være av musikk og kan i tillegg bookes til solo-opptredener og jazzete taffelmusikk.

Børge-Are Halvorsen sees og høres ofte i teater- og musikalorkestre, på turné med store og små jazzensembler eller på farten med store og velkjente artister. Sin utdannelse har han fra Rytmisk Linje ved musikkonservatoriet på UiA, Kristiansand.

Hva sier kundene?

  • Det ble fantastisk bra, Børge-Are leverte storartet!

    – Privat kunde

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke Børge-Are Halvorsen.

Type oppdrag: Alle
Primær aldersgruppe: Alle
Spilletid: flere kortere økter (innenfor et sammenhengende tidsrom på maks 3-4 timer)
Spilleslutt: senest kl. 02.30
Lydanlegg: Avtales særskilt
Transporttillegg/losji (kommer i tillegg ved lengre avstander og avtales særskilt)

Avbestillingsregler/-gebyr (med mindre annet er eksplisitt avtalt):

25 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 6 måneder eller mer til arrangementsdato

50 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 3 måneder eller mer (men under 6 måneder) til arrangementsdato

75 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 2 måneder eller mer (men under 3 måneder) til arrangementsdato

100 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er under 2 måneder til arrangementsdato

Avbestillingsgebyr påløper uavhengig av eventuell force majeure (og force majeure lignende tilfeller) som eksempelvis krig, naturkatastrofer, pandemier, sykdomsutbrudd over landegrenser, streik, importrestriksjoner mv.