Ta festen ett nivå høyere med et coverband

Musikkbooking leverer artister av høy kvalitet. Du er kanskje på utkikk etter et coverband, partyband eller live band. Enten du ønsker å leie inn et band for å spille coverlåter på årets julebord eller om du trenger et band til bryllupsfesten, har vi artister med stor variasjon i sitt repertoar. Se vårt utvalg av coverband nedenfor.

Følelsen av å høre din favorittartist

Coverband er populært blant arrangører. Mange ønsker seg sanger av kjente artister. Sanger som spilles på hitlistene, som man tar seg i å nynne på til alle døgnets tider. Klikk på bandet du ønsker å vite mer om og hør lydopptak eller se videoopptak. Våre coverband og artister påtar seg oppdrag i hele Norge.

Leie av musikkanlegg og lysutstyr

Ønsker du å leie utstyr til festen? Vi kan levere både lydanlegg, instrumenter/backlinelysutstyr, discokule, røykmaskin, scene, projektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Trenger du mer informasjon for å planlegge det musikalske innslaget på arrangementet ditt? Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 så hjelper vi deg mer enn gjerne.