Ta festen ett nivå høyere med et coverband

Musikkbooking leverer artister av høy kvalitet. Du er kanskje på utkikk etter et coverband, partyband eller live band. Enten du ønsker å leie inn et band for å spille coverlåter på årets julebord eller om du trenger et band til bryllupsfesten, har vi artister med stor variasjon i sitt repertoar.

Følelsen av å høre din favorittartist

Coverband er populært blant arrangører. Mange ønsker seg sanger av kjente artister. Sanger som spilles på hitlistene, som man tar seg i å nynne på til alle døgnets tider. Klikk på bandet du ønsker å vite mer om og hør lydopptak eller se videoopptak. Våre coverband og artister påtar seg oppdrag i hele Norge.

Leie av musikkanlegg og lysutstyr

Ønsker du å leie utstyr til festen? Vi kan levere både lydanlegg, lysutstyr, discokule, røykmaskin, scene, projektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Trenger du mer informasjon for å planlegge det musikalske innslaget på arrangementet ditt? Send oss en e-post eller ring oss på 91 92 31 80 så hjelper vi deg gjerne.