Marius Barhaugen

Hvem er Marius Barhaugen?

Marius Barhaugen, kjent fra Idol og The Voice, har gjennomført hundrevis av spilleoppdrag over hele Norge.

Marius Barhaugen øver inn coverlåter på oppfordring og har et omfattende repertoar som spenner fra rock og pop til blues og country. All musikk er spilt inn på backing tracks hvor Marius akkompagnerer med gitar. På denne måten får man et solid “trøkk” som skaper god stemning på dansegulvet.

Kort fortalt, det du forventer av et band får du av en mann!

Se Marius’ repertoar.

Videoklipp

Hva sier kundene?

 • FOR EN FEST VI FIKK, tusen takk til Marius – alle var svært fornøyde og satte pris på allsidigheten i låtvalg, stemning, fest og farger. Marius lever opp til beskrivelsen til 1000!

  – Firmakunde

 • Jeg ville bare skrive noen ord om hvor fantastisk det var å ha Marius Barhaugen på besøk. Det var en fantastisk fremføring – stemningen var elektrisk og alle i lokalet var så fornøyde. Tusen takk for at dere klarte å ordne dette og takk til Marius. Det satte den ekstra lille prikken over i’en som gjorde at kvelden ble MAGISK.

  – Privat kunde

 • Vil takke for et supert opplegg med Marius Barhaugen. Han tok oss og gjestene med storm, og lagde liv fra første sang☺Vel gjennomført av Marius og hils ham så mye fra oss. Han får de beste anbefalinger!

  – Privat kunde

 • Takk for flott show. Marius var helt rå. Fantastisk stemning og en veldig hyggelig gutt. Husk å fortelle Marius at jeg og kona er kjempefornøyde med hans opptreden, og takk til dere som organiserte det hele.

  – Privat kunde

 • Vi hadde en veldig hyggelig kveld med Marius – han leverte både på sang og humor. Vi er veldig godt fornøyde ☺

  – Firmakunde

 • Det ble stor suksess med Marius på lørdag, flott stemme han har. Vil også takke for godt samarbeid med dere.

  – Privat kunde

Marius som DJ?

Hvorfor booke DJ når du kan få DJ og live musiker i en og samme person?

Marius kombinerer rollen som DJ og live musiker. Denne unike miksen øker fleksibiliteten og sikrer riktig musikk og stemning til riktig tid.  Samtidig gir dette gjestene en spesiell opplevelse i kombinasjon med lys og røyk.

Bryllupskunde? Velg Marius ikke bare til festen, men også til vielsen

For våre bryllupskunder tilbyr også Marius Barhaugen stemningsfull sang og melodisk gitarspill under vielsen.

Skreddersydd repertoar

På bakgrunn av sin erfaring har Marius Barhaugen skreddersydd et repertoar med kun coverlåter slik at gjester, i alle aldre, skal kunne danse og kose seg på fest. Desto flere som lar seg fenge av musikken, desto bedre blir festen.

Dersom det er spesielle ønsker kan det avtales med Marius. Marius Barhaugen er opptatt av å få med alle på festen og tar på seg ansvaret for å fylle dansegulvet.

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke Marius Barhaugen.