Musikk til bryllup

La bryllupsfesten bli et minne for livet! Hos oss kan du leie en rekke profilerte coverband, trubadurer, storband og artister som bidrar til riktig stemning både under vielsen, mottakelsen og på den store Festen. Klikk på boksene nedenfor for å se vårt utvalg. 

Musikk på bryllupsfesten

Med live musikk får du gjestene ut på dansegulvet. I bryllup samles gjerne venner og familie i alle aldre, og med et live band blir det musikk som treffer alle.

Dere velger hva som passer best; popband, discoband, rockeband eller jazzband. Eller kanskje et storband med full blåserekke?

Musikk under vielsen

Bruden som skrider opp kirkegulvet mens vakre pianotoner fyller rommet – det er rett og slett vakkert. Og en livlig utgangsmarsj som følges av latter og klapping føles herlig befriende.

Vi tilbyr solister innenfor visesang, pop og klassisk musikk som passer godt under vielsen. Eller kanskje dere ønsker et rent instrumentalt innslag med gitar, piano, blåse- eller strykeinstrumenter?

Musikk under mottakelsen

Mens brudeparet er til fotografering kan gjestene hygge seg med stemningsfull musikk og kanskje noe godt i glasset. Live musikk er prikken over i-en, og artistene våre skaper en hyggelig og lun atmosfære.

Pianist med eller uten vokalist, eller en DJ sammen med en saksofonist benyttes ofte under mottakelser.

DJ til bryllupsfesten

Med en profesjonell DJ som tilpasser musikken til bryllupet og gjestene er festen sikret. Våre DJ-er har lang erfaring og vet hvordan de skal skape den rette stemningen.

DJ Nico Ladino spiller over hele Norge og har varmet opp for en rekke nasjonale og internasjonale artister. Du kan booke han og andre DJ’er alene eller i samarbeid med andre artister, for eksempel den erfarne saksofonisten Anders Grønn. Sammen med en DJ improviserer han og skaper en helt unik stemning.

Leie av musikkanlegg og lysutstyr

Ønsker du å leie utstyr til festen? Vi kan levere både lydanlegg, lysutstyr, instrumenter/backlinediscokule, røykmaskin, scene, projektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Trenger du mer informasjon for å planlegge det musikalske innslaget på arrangementet ditt? Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 så hjelper vi deg mer enn gjerne.