Underholdning til festen

Musikk til festen

Hva er vel en fest uten et live band? Enten du skal arrangere en bursdag, jubileum, event, konferanse, sommerfest eller annen feiring, er live musikk noe mange foretrekker. Musikkbooking tilbyr underholdning til fest, og har en rekke profilerte solister, trubadurer, coverband og 5- og 6-mannsband. La festen få en pangavslutning, som gjør at nettopp denne festen blir husket! Klikk på boksene nedenfor for å se vårt utvalg. 

Musikalsk innslag

Både i løpet av dagen, eller under en lang middag, vil musikalske innslag bidra til en god atmosfære. Du ønsker kanskje stemningsfull melodi, som skaper minneverdige øyeblikk. Visesang, popmusikk eller klassisk musikk med vokal og instrument, er populære valg.

Taffelmusikk

Mange foretrekker live musikk under aperitiffen. Under denne seansen slapper gjerne folk av med noe søtt på asjetten og godt i glasset. Da er det ingenting som slår melodiske toner som fyller rommet med lunefull stemning. Vakker musikk er alltid godt likt. Vi tilbyr en rekke artister som gir deg nettopp den vakre musikken du er på utkikk etter. Pianist med eller uten vokalist, er mye brukt i denne sammenhengen.

Leie av musikkanlegg og lysutstyr

Ønsker du å leie utstyr til festen? Vi kan levere både lydanlegg, lysutstyr, instrumenter/backline, discokule, røykmaskin, scene, projektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Trenger du mer informasjon for å planlegge det musikalske innslaget på arrangementet ditt? Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 så hjelper vi deg mer enn gjerne.