Lydutleie til alle anledninger

Skal du arrangere et bryllup, konferanse, julebord, konsert eller et annet event, er det viktig med høy kvalitet på lyd og lys. Ved å leie musikkanlegg og lys får du utstyret som gjør at foredragsholdere, talere, videoinnslag og musikalske innslag kommer til sin rett.

KLIKK HER FOR VÅRE ULIKE LYDPAKKER

Lydanlegg til ulike arrangement

Musikkbooking tilbyr skreddersydde løsninger til ulike arrangement. Skal du holde et stort event eller tidenes bryllup kan du leie lydanlegg som kan benyttes til både avspilling av musikk, trådløs mikrofon til taler og fremvisning av bilder og video med projektor og lerret.

Vi leverer musikkanlegg, rigger og henter

Musikkbooking både leverer, rigger og henter – alt til en konkurransedyktig pris.

Kontakt oss for lyd og lys, for å leie musikkanlegg til firmafest, bryllup, julefest eller øvrige events. Vi setter sammen en tilpasset pakke i tråd med deres ønsker og behov.

Leie av lysutstyr og annet festutstyr

Ønsker du å leie annet utstyr til festen? Vi kan levere både lysutstyr, instrumenter/backlinediscokule, røykmaskin, scene, projektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Leiebetingelser

Alle utleiepriser gjelder for inntil ett døgn

1/2 pris for hvert påbegynte etterfølgende døgn

Prisene forutsetter at utstyret hentes/returneres

Vi tilbyr transport/montering mot pristillegg

Teknikerhonorar etter avtale (nattillegg påløper)

Avbestillingsregler/-gebyr (med mindre annet er eksplisitt avtalt):

25 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 6 måneder eller mer til arrangementsdato

50 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 3 måneder eller mer (men under 6 måneder) til arrangementsdato

75 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 2 måneder eller mer (men under 3 måneder) til arrangementsdato

100 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er under 2 måneder til arrangementsdato

Avbestillingsgebyr påløper uavhengig av eventuell force majeure (og force majeure lignende tilfeller) som eksempelvis krig, naturkatastrofer, pandemier, sykdomsutbrudd over landegrenser, streik, importrestriksjoner mv.

Se øvrige utfyllende leiebetingelser HER