Lysutleie til alle anledninger

Skal du arrangere et bryllup, konferanse, julebord, konsert eller et annet event, er det viktig med høy kvalitet på lys. Musikkbooking tilbyr skreddersydde løsninger til ulike arrangement.

Uplights/LED-lyskastere (ikke-bevegelige)

Moving heads (bevegelige)

Andre lysalternativer?

Ute etter noe annet enn uplights/LED-lyskastere og moving heads? Ingen fare, det leverer vi også. Enten det skulle være ønske om leie av fresnel, profil, strobe, følgespot, flom – vi har alt på lager!

Scenelys eller discolys?

Skal du arrangere en forestilling eller konsert er scenelys uunnværlig. Det er med på å skape den rette stemningen og dirigerer publikums fokus.

Skal du arrangere et bryllup er discolys nesten en nødvendighet. Kombiner fargerikt lys med en røykmaskin/hazer og/eller discokule.

Levering, rigging og henting av lysutstyr

Med en utstyrspakke av høy kvalitet, bestående av lyd og lys, leverer vi alt fra mindre lydanlegg til store konsertanlegg, samt små og store lyspakker. Musikkbooking både leverer, rigger og henter – alt til en konkurransedyktig pris.

Kontakt oss for å leie lys – vi setter sammen en tilpasset pakke i tråd med deres ønsker og behov.

Leie av musikkanlegg og annet festutstyr

Ønsker du å leie annet utstyr til festen? Vi kan levere både lydanleggdiscokule, instrumenter/backline, røykmaskinprojektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for lysutleie.

Leiebetingelser

– Alle utleiepriser gjelder per utleiedag 

– 1/2 utstyrsleie fra og med utleiedag to

– Vi tilbyr transport/montering mot pristillegg

– Se utfyllende leiebetingelser HER