Musikk til julebordet

Ønsker du å løfte julebordet til nye høyder? Hos oss kan du leie profesjonelle band og artister som sørger for å skape den riktige stemningen.

For mange bedrifter er julebordet årets høydepunkt. Det handler om å gjøre stas på de ansatte og slå ut håret i en ellers hektisk hverdag.

Da er det viktig med god underholdning, enten det er som et musikalsk innslag under selve middagen eller for å fylle dansegulvet ut i de små timer. Klikk på boksene nedenfor for å se vårt utvalg. 

Profesjonelle artister

Musikkbooking tilbyr leie av artister til store anledninger som julebord, firmafester og bryllup. Vi arbeider med en rekke profilerte band, visesangere, solister og artister som får taket til å løfte seg og danseføttene i sving.

Fra taffelmusikk til partyband

Mange velger å legge inn et musikalsk innslag til aperitiffen. Det setter gjestene i den rette stemningen før de går til bords. Etter middagen kan kvelden sprites opp med et live band eller en DJ.

Musikalsk innslag under middagen

Julemiddagen varer gjerne en stund. Da kan det være godt for alle å få et musikalsk avbrekk i form av solosang, en instrumental fremføring, visesang eller et annet musikalsk innslag.

Leie av musikkanlegg og lysutstyr

Ønsker du å leie utstyr til festen? Vi kan levere både lydanlegg, lysutstyr, instrumenter/backline, discokule, røykmaskin, scene, projektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Trenger du mer informasjon for å planlegge det musikalske innslaget på arrangementet ditt? Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 så hjelper vi deg mer enn gjerne.