Sanger til begravelse og bisettelse

Det musikalske innslaget er et betydningsfullt bidrag i alle seremonier, som begravelse og bisettelse. Sang og musikk gjør den høytidelige seremonien stemningsfull. Kanskje ønsker du å bruke sanger som den avdøde var glad i, sanger som minner om vedkommende eller kanskje du vil bruke artister som den avdøde var stor tilhenger av. Se vårt utvalg av artister nedenfor.

Sangvalget i en begravelse er viktig

Musikkvalget i en begravelse er av stor betydning for mange, og live musikk er å foretrekke. Vakker melodi fremskaffer sterke følelser, og gir oss et tilbakeblikk på minnene vi har lagret.

Profesjonelle artister med lang erfaring

Våre artister har lang erfaring med innslag i høytidelige seremonier, og tilbyr alt fra vokal med og uten instrument. Under finner du våre solister og duo som vi anbefaler til begravelse og bisettelse.

Leie av musikkanlegg

Ønsker du å leie lydutstyr til begravelsen? Vi kan levere både lydanlegginstrumenter/backlineprojektor, lerret og annet nødvendig utstyr. Er du usikker på hva som passer best til anledningen bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Trenger du mer informasjon for å planlegge det musikalske innslaget? Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 så hjelper vi deg mer enn gjerne.