Asle Røe

Hvem er Asle Røe?

Asle Røe er mannen for den som ønsker å høre klassiske croonerlåter, sommerlige sambalåter og swingmusikk fra jazzens gullalder i sofistikerte instrumentalversjoner. Asle Røe spiller klassikere fra kjente artister som blant andre Nat King Cole, Frank Sinatra, Louis Armstrong, Astrud Gilberto og George Benson.

På repertoaret har han også en god del egne versjoner av popklassikere fra nyere tid. Asle kan fremføre låtene kun med gitar, eller så kan han kombinere gitarspillingen med lydspor (som settes på i bakgrunnen), slik at både bass og trommer blir en del av fremføringen. For å lytte til de to alternativene, hør på lydklippene nedenfor.

Spør ham gjerne om han kan fremføre dine favorittlåter. Med flere hundre låter på repertoaret, så er sannsynligheten stor for at dine sangønsker vil bli oppfylt.

Lydklipp

Hvilken erfaring har Asle Røe?

Asle Røe er en profesjonell musiker fra Oslo med utallige opptredener på jazzfestivaler og klubber i det ganske land bak seg. Gitarist Asle Røe levde som utøvende musiker i tolv år i Houston, Texas. Der hadde han regelmessige lokale opptredener, i tillegg til turneer i noen av de største musikkbyene i USA, som New York, New Orleans, Las Vegas og Austin.

Asle spilte også inn jazzalbumet «Bankside» i Houston med egne komposisjoner.

Øke besetningen til en trio (eller duo)?

Dersom det er ønskelig å øke besetningen til tre personer som inkluderer kontrabass og trommer, så spiller Asle også i trioen Asle Røe Trio. Trykk HER for mer informasjon om trioen.

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 91 92 31 80 (ikke sms) for å booke Asle Røe.