Geir Langslet og Christine Meyer

Hvem er Geir Langslet og Christine Meyer?

Geir Langslet og Christine Meyer har arbeidet i mange år for eventmarkedet og de har spesialisert seg på jubileumsfester og bryllup. I tillegg gjør de jobber for næringslivet og spiller både for små og store firmaer i alle bransjer fra briller til olje.

Repertoaret er meget bredt og det spenner fra 60-70-80-talls hits og helt frem til i dag – selv de nyeste hitlåtene er til enhver tid dekket opp!

Det blir alltid god stemning når duoen spiller og Christine har en egen evne til å få med seg publikum, med sin inkluderende og rutinerte scenepersonlighet. Duoen tar også gjerne imot spesialønsker til bryllupet eller jubilanten.

Se duoens repertoar.

Hva sier kundene?

  • Vi er strålende fornøyde med Geir Langslet og Christine Meyer, de var veldig profesjonelle og holdt akkurat det høye nivået vi ønsket. Flinke folk. Skapte kjempestemning på dansegulvet, så takk for det!

    – Privat kunde

  • Det var en helt magisk kväll och bandet var toppen! Jag tror att de hade väldigt kul, för gästerna var helt galna på dansgolvet.

    – Privat kunde

Hvilken bakgrunn har Geir Langslet og Christine Meyer?

Geir Langslet og Christine Meyer har lang fartstid i bransjen. Christine som korist og sanger for Hege Schøyen og Øyvind Bluck og Geir som kapellmester, blant annet i NRK og for Åge Sten Nilsens «The Show Must go On».

Christine har en varm og rå soulstemme, som passer til alle stilarter og arrangementene er fyldige og gjennomarbeidede, slik at lydbildet fremstår mer som et fullt band enn som en duo.

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke Geir Langslet og Christine Meyer.