DJ Nico Ladino

Hvem er DJ Nico Ladino?

DJ Nico Ladino er en svært ettertraktet DJ med lang erfaring både fra oppdrag i Norge og i utlandet.

DJ Nico Ladino har et bredt repertoar og spiller musikk fra nærmest hvilken som helst sjanger. Gjennom hans lange erfaring har han en unik evne til å lese sine kunders ønsker og tilpasse musikken til det aktuelle arrangement.

Hva sier kundene?

  • Tusen takk for veldig bra opplegg, vi er superfornøyd. Veldig bra DJ.

    – Firmakunde

  • Jeg vil bare si takk for en flott kveld forrige uke og god oppfølging i forkant! DJ Ladino og Anders Grønn lagde virkelig en god stemning for kvelden, og sørget for at det ble en minnerik kveld. Takk så mye! :D

    – Firmakunde

Hvilken bakgrunn har DJ Nico Ladino?

Opp igjennom årene har Ladino spilt på en rekke utesteder over hele Norge, i tillegg til at han jevnlig påtar seg oppdrag for alt fra bryllupskunder til større firma- og eventkunder.

DJ Nico Ladino har tidligere bodd i Barcelona og spilt på en rekke klubber, barer, restauranter og events samt gjort flere oppdrag i Colombia, på Capri og på en rekke herregårder i Sverige.

Ladino hadde også tidligere sitt eget ukentlige radioprogram på RadioOslo hvor han kun spilte vinyl.

Book DJ Nico Ladino alene eller sammen med musiker(-e)

Han har ellers opparbeidet seg betydelig erfaring når det gjelder samspill med andre instrumentalister og Ladino kan bookes gjennom Musikkbooking sammen med blant annet saksofonist eller vokalist.

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke DJ Nico Ladino.