Vokalist Saima sammen med DJ

Hvem er Saima?

Saima er en svært ettertraktet vokalist og bookes jevnlig sammen med våre DJ’er (og ulike musikere) til både mindre private arrangementer og store firmaoppdrag.

Saima har et bredt repertoar innenfor musikksjangre som blant annet soul, R&B, pop og jazz. Vi har sett henne på TV i The Voice hvor hun tok seg velfortjent til live-sendingene! Saima har også deltatt i MGP og har lang erfaring fra scener av alle størrelser.

Se repertoaret til Saima og DJ.

Flere musikere?

Saima tar gjerne med seg flere musikere på scenen, enten det skulle være ønske om saksofonist (feks. Anders Kjær), fiolinist, trommeslager eller andre instrumentalister.

Hva sier kundene?

  • Tusen takk for fantastisk levering på musikkfronten lørdag. DJ, Saima og sax leverte til de grader, og det tok av på dansegulvet allerede før desserten! Hils dem så mye og si vi er strålende fornøyde.

    – Privat kunde

  • Det var kjempesuksess!!! Utrolig dyktige og proffe både Anders og Saima. Jeg rakk ikke å si hadet til dem da de dro, men hils dem fra oss og si tusen takk for en kjempejobb :)

    – Firmakunde

  • Da var arrangementet vel gjennomført og vi er SÅ fornøyde. Både DJ og Saima gjorde en fantastisk jobb og det var bra trøkk på dansegulvet i 5 timer i strekk. Det er bra!!

    – Privat kunde

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke Saima sammen med DJ.

Type oppdrag: Alle
Primær aldersgruppe: Alle
Spilletid: Avtales særskilt
Spilleslutt: senest kl. 02.30
Lydanlegg: Avtales særskilt
Transporttillegg/losji (kommer i tillegg ved lengre avstander og avtales særskilt)

Avbestillingsregler/-gebyr (med mindre annet er eksplisitt avtalt):

25 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 6 måneder eller mer til arrangementsdato

50 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 3 måneder eller mer (men under 6 måneder) til arrangementsdato

75 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 2 måneder eller mer (men under 3 måneder) til arrangementsdato

100 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er under 2 måneder til arrangementsdato

Avbestillingsgebyr påløper uavhengig av eventuell force majeure (og force majeure lignende tilfeller) som eksempelvis krig, naturkatastrofer, pandemier, sykdomsutbrudd over landegrenser, streik, importrestriksjoner mv.