Vokalist Saima sammen med DJ (og musikere)

Hvem er Saima?

Saima er en svært ettertraktet vokalist og bookes jevnlig sammen med våre DJ’er (og ulike musikere) til både mindre private arrangementer og store firmaoppdrag.

Saima har et bredt repertoar innenfor musikksjangre som blant annet soul, R&B, pop og jazz. Vi så henne sist på TV i The Voice (2019) hvor hun tok seg velfortjent til live-sendingene! Saima har også deltatt i MGP og har lang erfaring fra scener av alle størrelser.

Videoklipp

Hva sier kundene?

  • Det var kjempesuksess!!! Utrolig dyktige og proffe både Anders og Saima. Jeg rakk ikke å si hadet til dem da de dro, men hils dem fra oss og si tusen takk for en kjempejobb 🙂

    – Firmakunde

Saima sammen med bassist og trommeslager?

I tillegg til at Saima alltid har med seg en DJ, tar hun gjerne også med seg både bassist Lasse Weeden og trommeslager Nick Hatch. Weeden/Hatch er to profilerte musikere fra Norges musikkelite. Sammen skaper de hippe remixer av kjente låter som fyller gulvet. Se videoklippet over. 

Lasse Weeden (bass)

Lasse Weeden spilte to år i norske BigBang. Sammen ga de blant annet ut et album, som solgte til gull på 30 timer.

Lasse har i flere år turnert rundt i hele Norge, store deler av Europa og i USA. Gjestet alle de største festivalene i Norge og spilt gjentatte ganger live på radio og TV – med blant annet Rihanna.

Ellers så har Lasse spilt eller spiller med blant annet Karpe Diem, Nissa Nyberget, Marius Müller, Vinni, Equicez, Noora Noor, Bendik Hofseth, Nosizwe og mange, mange flere.

Nick Hatch (trommer)

Etter at Nick Hatch flyttet fra Australia i 2010 har han raskt rukket å etablere seg som en av Norges mest ettertraktede trommeslagere. Han spiller trommer med blant annet artister som Admiral P, Samsaya, OnklP, Nosizwe og mange, mange flere.

Nick har også vært musikalsk ansvarlig for flere teaterstykker i Den Norske Opera. Han har et eget hiphop-band som heter Awesomnia.

Enda flere musikere?

I tillegg til bassist og trommeslager tar Saima gjerne med seg flere musikere på scenen, enten det skulle være ønske om saksofonist (feks. Anders Kjær), fiolinist, gitarist, keyboardist eller andre instrumentalister.

Ta kontakt

Benytt kontaktskjemaet nedenfor eller klikk her for å booke vokalist Saima sammen med DJ.