Book en av våre populære trubadurer og artister

Trubadur og artist Marius Barhaugen er ikke en erketypisk trubadur, men han egner seg like mye til et gallabryllup som en firmafest til afterski. Marius, som er kjent fra Idol og The Voice, har et allsidig låtvalg og skaper god stemning.

Når Marius kommer blir det alltid fest. Musikken er spilt inn på backing tracks, i tillegg til at Marius selv synger og spiller gitar. Han kan også fungere som kveldens DJ.

Live musikk til bryllup eller andre events

Er du ute etter live musikk til eksempelvis bryllup, og synes prisen for et større band blir i det meste laget, er våre trubadurer et godt alternativ.

En ekte trubadur

Med Gorm Feste får du en ekte trubadur. Uten lydspor byr han kun på sin egen vokal og gitar. Med både norske og internasjonale låter, har han et unikt repertoar. Gorm er mer den erketypiske trubaduren. Han har sunget og spilt siden tenårene og er svært talentfull. Gorm leverer alltid kvalitet, allsidighet –  med masser av trøkk!

Gorm synger også i duoen, Ole & Gorm, hvis 2 personer er å foretrekke.

Har du i tillegg behov for å leie lydén av våre lydpakker, lys, discokule, projektor og lerret, røykmaskin, scene eller annet utstyr, send oss en forespørsel.