Book en av våre populære trubadurer og artister

Lite skaper like god stemning som live musikk. Med noen av Norges flinkeste trubadurer og artister, bidrar vi til å gjøre alt fra bryllup til andre store og små fester, uforglemmelige! Når musikeren stiller opp med mikrofon, gitar og unike repertoar, blir det ekstra hyggelig ved bordene, i salen eller på dansegulvet.

Våre trubadurer

Trubadur og artist Marius Barhaugen er ikke en erketypisk trubadur, men han egner seg like mye til et gallabryllup som en firmafest til afterski. Marius, som er kjent fra Idol og The Voice, har et allsidig låtvalg og skaper god stemning.

Når Marius kommer blir det alltid fest. Musikken er spilt inn på backing tracks, i tillegg til at Marius selv synger og spiller gitar. Han kan også fungere som kveldens DJ.

Med Ole & Gorm får du to ekte trubadurer. Uten lydspor byr de på egne vokaler og gitarer. Med både norske og internasjonale låter, har de et unikt repertoar. Ole & Gorm er mer de erketypiske trubadurene. De har sunget og spilt siden tenårene og er svært talentfulle. Ole & Gorm leverer alltid kvalitet, allsidighet – med masser av trøkk!

John Masaki er også en svært dyktig trubadur med et bredt repertoar. Han spiller alle klassikerne som festglade mennesker vil ha samtidig som han hele tiden holder seg oppdatert med nye låter som spilles på radioen i dag. John er kjent for å ha god kontakt med publikum og spiller alltid låter som passer stemningen der og da.

Live musikk til bryllup eller andre events

Er du ute etter live musikk til eksempelvis bryllup, og synes prisen for et større band blir i det meste laget, er våre trubadurer et godt alternativ.

Leie av musikkanlegg og lysutstyr

Ønsker du å leie utstyr til festen? Vi kan levere både lydanlegg, lysutstyr, instrumenter/backlinediscokule, røykmaskin, scene, projektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Trenger du mer informasjon for å planlegge det musikalske innslaget på arrangementet ditt? Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 så hjelper vi deg mer enn gjerne.