John Masaki

Hvem er John Masaki?

Trenger du musikk bryllup, bursdagsfest, utested, firmafest eller til et hvilket som helst annet arrangement, så er John Masaki den rette mannen.

John er profesjonell og en meget erfaren trubadur fra Trøndelag som nå er bosatt i Oslo. Han påtar seg oppdrag over hele Norge.

John er en allsidig sanger med et bredt repertoar. Han spiller alle klassikerne som festglade mennesker vil ha samtidig som han hele tiden holder seg oppdatert med nye låter som spilles på radioen i dag. Han er kjent for å ha god kontakt med publikum og spiller alltid låter som passer stemningen der og da.

Videoklipp

Hva sies om John Masaki?

 • John er kjempeproff og har en fantastisk stemme. Mange gode tilbakemeldinger☺️ Hils ham så mye fra oss og si tusen takk for en fantastisk kveld!

  – Foreningskunde

 • John fremførte på toppnivå og vi fikk mange kommentarer fra gjestene om hvor flink han var. Så vi er veldig fornøyde!

  – Privat kunde

 • Hei! Dere kan hilse til John og si at vi var strålende fornøyd med hans innsats her hos oss.

  – Privat kunde

 • Takk for strålende hjelp - vi er superfornøyd med alt han leverte for oss!

  – Privat kunde

 • En entertainer og showman av kjempekvalitet.

  – Espen «Dansken» Selvig

Hvilken bakgrunn har John Masaki?

John Masaki ble født i Trondheim og flyttet senere til Lensvik hvor han gjorde sin første betalte trubadurjobb allerede som femtenåring med trioen Lensvikgutan. De fortsatte å spille sammen i mange år samtidig som John gjorde ferdig musikklinjen på Orkdal V.G.S og tok en bachelor i musikk ved NTNU.

Etter å ha spilt hovedrollen Mark i musikalen RENT for Teater Tralala i Trondheim bestemte han seg for å flytte til Oslo og utdanne seg videre til å bli musikalartist. Den første jobben etter endt utdanning var på Wallmans hvor han jobbet som syngende servitør i to år.

Han har også gjort over 1500 show over fire år som artist og entertainer, i tillegg til utallige eventer som sanger og trubadur for blant annet Showpatruljen, Wallmanns On Tour, Starworkers og Scenorama. I 2013 tok han seg helt til semifinalen i Idol hvor han dessverre ble danket ut av Astrid Smedplass.

Summen av all denne erfaringen gjør at John Masaki er en utrolig trygg og stødig musiker samt en svært allsidig entertainer!

John Masaki ordner også lyd og lys, frakt av utstyr samt opprigg og nedrigg.

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke John Masaki.