John Masaki

*****

«Mannen som alltid har et eller annet på lur – et triks i ermet» – Gunnar Greve Pettersen

«En entertainer og showman av kjempekvalitet» – Espen «Dansken» Selvig

*****

Trenger du musikk bryllup, bursdagsfest, utested, firmafest eller til et hvilket som helst annet arrangement, så er John Masaki den rette mannen.

John er profesjonell og en meget erfaren trubadur fra Trøndelag som nå er bosatt i Oslo. Han påtar seg oppdrag over hele Norge.

John Masaki har over femten års erfaring på scenen, i tillegg til en solid utdanning fra NTNU og Bårdar Akademiet. Tidligere har han blant annet jobbet som syngende servitør på Wallmans Oslo, vært showartist samt innehatt flere skuespillerroller på en rekke musikaler.

John er en allsidig sanger med et bredt repertoar. Han spiller alle klassikerne som festglade mennesker vil ha samtidig som han hele tiden holder seg oppdatert med nye låter som spilles på radioen i dag. Han er kjent for å ha god kontakt med publikum og spiller alltid låter som passer stemningen der og da.

John Masaki ordner også lyd og lys, frakt av utstyr samt opprigg og nedrigg.

Mer informasjon

John Masaki ble født i Trondheim og flyttet senere til Lensvik hvor han gjorde sin første betalte trubadurjobb allerede som femtenåring med trioen Lensvikgutan. De fortsatte å spille sammen i mange år samtidig som John gjorde ferdig musikklinjen på Orkdal V.G.S og tok en bachelor i musikk ved NTNU.

Etter å ha spilt hovedrollen Mark i musikalen RENT for Teater Tralala i Trondheim bestemte han seg for å flytte til Oslo og utdanne seg videre til å bli musikalartist. Den første jobben etter endt utdanning var på Wallmans hvor han jobbet som syngende servitør i to år.

Han har også gjort over 1500 show over fire år som artist og entertainer, i tillegg til utallige eventer som sanger og trubadur for blant annet Showpatruljen, Wallmanns On Tour, Starworkers og Scenorama. I 2013 tok han seg helt til semifinalen i Idol hvor han dessverre ble danket ut av Astrid Smedplass.

Summen av all denne erfaringen gjør at John Masaki er en utrolig trygg og stødig musiker samt en svært allsidig entertainer!

Betingelser

Type oppdrag: Alle
Primær aldersgruppe: Alle
Spilletid: maks 3 x 45 min
Spilleslutt: senest kl. 02.30
Honorar: Pris på forespørsel
Lydanlegg: Avtales særskilt
Kost kommer i tillegg
Transporttillegg/losji (kommer i tillegg ved lengre avstander og avtales særskilt)