Four on the Floor

Hvem er Four on the Floor?

Four on the Floor er et event- og partyband som kan skilte med to sterke vokalister med scenetekke og sølvstruper og et komp som setter blodpumpa igang. De har et repertoar som spenner fra swing og rock via country, disco og soul til rykende ferske hits fra dagens hitlister, og de kan godt legge til favorittsangen din på kveldens settliste hvis ønskelig.

Four on the Floor gjør din neste fest til din beste fest!

Se bandets repertoar.

Lydklipp

Hva sier kundene?

 • Det var en kjempesuksess! Bandet var virkelig gode og jeg har aldri sett så mange kollegaer på dansegulvet noen gang! Knallgøy!

  Firmakunde

 • Bandet var knallbra:-) Gjorde skikkelig susen på partyet. Du må hilse hele gjengen fra meg og takke!

  – Privat kunde

 • Vi er kjempefornøyde! Veldig bra feiring! Four on the Floor var midt i blinken og veldig proffe.

  – Privat kunde

 • Vi vil bare si tusen takk for utrolig bra innsats av bandet på lørdag. Kvaliteten var helt upåklagelig, og de var veldig flinke til å sette sammen et repertoar med naturlig stigning i intensitet underveis. Stemningen på slutten av siste sett er noe vil huske lenge! Vi har fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger fra gjester som koste seg. I tillegg taklet de en liten forsinkelse fra vår side veldig proft.

  Privat kunde

 • Vi ville bare melde tilbake at vi er veldig fornøyde med Four on the Floor. De leverte varene, og lagde god stemning på festen vår!

  – Frende Forsikring

 • Vi ville gjerne sende en stor takk for veldig profesjonelt og hyggelig opplegg i går. Vi har fått flere tilbakemeldinger på at tilskuerne syntes at bandet var fabelaktige, og alle koste seg mye.

  Organisasjonskunde

Hvilken bakgrunn har Four on the Floor?

Bandet frontes av Frid Nordheim (vokal – kjent fra bl.a. The Voice og Beat for Beat) og Odd Einar Nordheim (vokal/gitar – soul-mannen og gullstrupen fra Stjernekamp 2020 og Spellemannsnominert plateartist) som backes eminent av Lorenzo Nardocci (keys) og Terje Engen (trommer).

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke Four on the Floor.