Ferdinand Trio

Livebilde fra tidligere JAZZ-oppdrag

Livebilde fra tidligere POP-oppdrag

Hvem er Ferdinand Trio?

Ferdinand Trio er en jazz- og poptrio først og fremst av den gamle skolen. Med vokal, kontrabass, piano og trommer spiller de swing, taffel og bossa, med låter av for eksempel Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Billie Holiday, Harry Connick Jr., Tony Bennett og Monica Zetterlund. I tillegg spiller trioen moderne poplåter i både lettere jazz- og bossaversjoner, og i sine originale drakter.

Som jazzgruppe er Ferdinand Trio perfekt som en elegant åpning på selskapet. Lite får gjestene til å føle seg mer velkomne enn å bli møtt av et stilfullt band med kontrabass og piano. Ferdinand Trio kan være både lekent tilstede og diskret i bakgrunnen.

Utover kvelden kan trioen også spille til dans. For å få gjestene ut på gulvet spiller de en god blanding av moderne og eldre pop- og discolåter. Trioen kan tilpasses både eldre og yngre gjester, og har i tillegg både soul- og swinglåter på repertoaret.

Se trioens repertoar.

Hva sier kundene?

 • Håper du kan få overbrakt en STOOOOOR takk til Ferdinand Trio for en fantastisk jobb på fredag!!! De overgikk alle våre forventninger. De var utrolig dyktige og helt fantastiske!!! Låtutvalget var perfekt og stemmen til vokalisten var helt nydelig! Vi har fått så mange hyggelige tilbakemeldinger fra gjestene om bandet, og ingen har danset så mye på en kveld på mange år! Alle ble revet med av bandet! Selv de av gjestene våre, som selv er musikere, var skikkelig imponerte! Håper de også var fornøyde med å spille for oss, for hvis vi trenger band ved en senere anledning, vil vi veldig gjerne booke dem igjen😊

  – Privat kunde

 • Vil med dette si tusen takk for utrolig god service fra Musikkbooking, og Ferdinand Trio er virkelig kongene! De gjorde bryllupet vårt helt magisk og var skikkelig gode og profesjonelle. De gjorde dagen vår til en uforglemmelig dag. Alle gjester ble meget så imponerte over bandet og stemningen kunne ikke blitt bedre. Jeg kommer til å varmt anbefale dem til andre bekjente! Tusen tusen takk!

  – Privat kunde

 • Vil bare takke for en flott musikkopplevelse – fantastisk! En nytelse å høre på. Oppdragsgiveren var også meget meget fornøyd. Et band jeg vil på det sterkeste anbefale videre.

  – Firmakunde

 • Det var fantastisk bra levert, vi og alle gjestene er veldig fornøyde. Tusen takk for veldig bra musikk av Ferdinand Trio.

  – Privat kunde

Hvilken erfaring har Ferdinand Trio?

Trioen har lang erfaring innen jazzens verden, men spiller også i mange andre genre. Musikerne er svært profesjonelle og tilpasser seg lett kundens ønsker.

Alle i trioen er meget rutinerte musikere med lang erfaring fra både konsertscenen, studio og TV. Vokalist og kontrabassist Carl Ferdinand ga ut soloalbumet ”Morning light” i 2011. Han hadde i mange år også en jazzduo som spilte fast på restaurant Magma i Oslo, og denne duoen ble bl.a. invitert til å spille for dronning Sonja på hennes private bursdagsfeiring.

Hver for seg og sammen har de tre musikerne spilt med blant andre: Bertine Zetlitz, Wenche Myhre, Henning Kvitnes, Lillebjørn Nilsen, Thom Hell, Alex Rosén, Didrik Solli-Tangen, Emil Solli-Tangen, Haddy Njie, Samsaya, Sisi, Jan Werner Danielsen, Side Brok, Queendom, Ni liv, Omar (UK) og Nate James (UK). De har også hver for seg turnert både i Norge, Europa og USA, med opptredener på bl.a. jazzfestivalene på Kongsberg, Molde og i København, og jazzklubber i Berlin, Hamburg og Warszawa m.fl.

Duo eller større besetning?

Dersom det er ønskelig kan trioen både reduseres til en duo med vokal/kontrabass og piano eller utvides med både gitar og/eller saksofon til en større gruppe. Det er imidlertid begrenset hvor mye pop og disco det er mulig å spille i duo-format med kun vokal/bass og piano, så repertoaret blir da begrenset til jazz og litt lett pop.

Vi gjør oppmerksom på at dersom det er ønskelig at trioen i tillegg til jazz, skal spille pop og disco, vil bandet kun ha med el-bass og ikke kontrabass.

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke Ferdinand.