Superband

Hvem er Superband?

Superband er ett av Norges mest underholdende party- og coverband! Bandet gir 100% på alle liveopptredener, og har nærmere tusen spillejobber bak seg. Superband er et 6-manns band som består av profesjonelle musikere. I front har de den kvinnelige vokalisten Ingunn Dalland, som setter kronen på verket sammen med vokalist Svein Håkon Henriksen.

Med resten av bandmedlemmene, Lasse Weeden på bass, Mikkel D. Mathiesen på tangenter, Eirik Askerøi på gitar og Kristoffer Carlsen på trommer, lover bandet deg et forrykende samspill.

Se bandets repertoar.

Videoklipp

Lydklipp

Hva sier kundene?

 • Superband leverte 100 %!!!

  – TVNorge

 • Superband sørger for at dansegulvet er fullt!

  – SATS

 • Superband løftet taket under bryllupsfesten vår.

  – Privat kunde

 • Superband er rett og slett kjempeproffe.

  – Finansdepartementet

 • Garantert partystemning med disse under samme tak!!!

  – Bonnier

 • Tuuuuuuuusen millioner takk for en fantastisk kveld, helt rå!!!!

  – Privat kunde

Hvilken erfaring har Superband?

I over 20 år, har Superband underholdt under flere store arrangementer rundt om i Norge. Stadig vekk samarbeider bandet med kjente eventbyråer – og har vært backingband for en rekke profilerte artister.

Superband er stolte av at enkelte av musikerne i bandet har spilt med artister som Rihanna, Paperboys, Karpe Diem og CC Cowboys samt opptrådt på de største festivalene i Norge, turnert i Europa samt gjentatte ganger spilt på Skavland og solgt ut Sentrum Scene.

Kan bookes som et større band

Superband kan også bookes med ytterligere 2 korister, 3 blåsere som saksofonist, trompetist og trombonist, og 1 perkusjonist. Sistnevnte utgjør et ekstra supplement til trommeslageren og spiller blant annet congas, bongotrommer, kubjelle og tamburin. Slik kan Superband telle 12 musikere fremfor 6!

Spiller også i bryllup, på sommerfester, firmafester, julebord og private fester

Superband tar ikke bare på seg store oppdrag, men også små og mellomstore. Bandet tilpasser seg din fest eller bedriftens arrangement, og får dansegulvet til å svinge – uansett fest!

Superband byr på et variert og oppdatert repertoar, med sanger som har fått mennesker til å danse til alle tider. Pakken bandet leverer passer selvsagt til alle anledninger, men vær obs, ikke regn med å sitte stille!

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke Superband.