DJ booking – Book alene eller sammen med musiker(-e)

Ønsker du en erfaren DJ til fest? Booking av DJ’er til alle typer arrangementer kan enkelt gjøres via våre nettsider. Du kan velge å booke en DJ alene eller i samarbeid med en annen musiker. Samtlige av våre DJ’er og musikere er svært ettertraktede og har alle solid erfaring.

Opplev ren magi på scenen

Det er en unik kombinasjon å booke en DJ sammen med en saksofonist, fiolinist, bassist eller trommeslager / perkusjonist. Kombinasjonen av et instrument og en DJ som mikser innspilt musikk, er en moderne form for live musikk. Her vil du få servert sanger i en ny vri, og få gleden av å oppleve ulike sjangere sammensmeltet på sitt beste. Flere musikere kan også bookes sammen for et forrykende samspill. DJ til fest? Ta en titt på våre DJ’er og musikere ovenfor.

Leie av musikkanlegg og lysutstyr

Ønsker du å leie utstyr til festen? Vi kan levere både lydanlegg, lysutstyr, instrumenter/backlinediscokule, røykmaskin, scene, projektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Trenger du mer informasjon for å planlegge det musikalske innslaget på arrangementet ditt? Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 så hjelper vi deg mer enn gjerne.