Ole og Gorm

Hvem er Ole og Gorm?

Ole og Gorm har vært involvert i en rekke musikalske prosjekter og denne erfaringen har vært avgjørende for duoens fokus på kvalitet, allsidighet og trøkk. Med et slikt utgangspunkt, og et utallig antall spillejobber, har Ole og Gorm opparbeidet seg et svært godt rykte.

Repertoarmessig er Ole og Gorm spisset mot ethvert publikum hvor allsang og høy partyfaktor står sentralt. Av låter fra norske artister kan nevnes: Jokke, Postgirobygget, Dum Dum Boys, The Kids, Marius Muller, Big Bang, Hellbillies, Di Derre, Åge Aleksandersen, CC Cowboys, Jahn Teigen og Return. Utenlandske låter på repertoaret består av blant andre: AC/DC, Bon Jovi, Bryan Adams, Pink Floyd, Robbie Williams, Green Day, Oasis, Johnny Cash, Dire Straits, U2, Elvis, Dolly Parton, Rolling Stones og mye, mye mer.

Duoen Ole og Gorm fungerer utmerket som et alternativ til et fullt band, tilrettelagt for intime scener.

Hva sier kundene?

 • Vi var strålende fornøyde med både gutta og musikken! Det sa vi til Ole og Gorm også. Takk for godt samarbeid.

  – Privat kunde

 • Det var helt smashing på lørdag! De var virkelig bra folk! Tusen hjertelig takk – og hils og si takk til Ole og Gorm for å ha laget TOPP stemning!

  – Privat kunde

 • Vi er kjempefornøyd med jobben Ole og Gorm gjorde. Det ble masse liv på dansegulvet hele kvelden takket være dem.

  – Privat kunde

 • Vil bare takke for strålende innsats av Ole og Gorm på lørdag, de spilte veldig mye bra og skapte ”kok” på dansegulvet. Dette er absolutt en duo å anbefale videre.

  – Privat kunde

 • Innslaget på femtiårsdagen ble en suksess! Takk for hjelpen!

  – Privat kunde

Vokaler, gitarer, trampekasse og tamburin

Duoens besetning består av to gitarer, to vokaler, trampekasse og tamburin. Resultatet er et spennende og tight lydbilde spekket med gitarfinesser og tostemt sang. Likevel er det kanskje det sterke fokuset på kommunikasjon med publikum som har vært avgjørende for duoens suksess. Ole og Gorm legger stor vekt på å holde en god publikumsdialog med et glimt i øyet, og ikke minst – imøtekomme ønsker fra salen.

Til orientering så er Gorm fra tid til annen opptatt med egne trubaduroppdrag. I disse situasjonene så stiller Ole sammen med vikar for Gorm.

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 91 92 31 80 (ikke sms) for å booke Ole og Gorm.