Ole og Gorm

Hvem er Ole og Gorm?

Ole og Gorm har vært involvert i en rekke musikalske prosjekter med blant annet musikere fra mossebandet Torgeir og Kjendisene, Stephen Ackles Band og Vestlandsfanden. Duoen er blant annet fast innslag på den årlige Rakfiskfestivalen i Valdres. Denne banderfaringen har vært avgjørende for duoens kvalitet, allsidighet og trøkk. Med et slikt utgangspunkt, og et utallig antall spillejobber bak seg, har Ole og Gorm opparbeidet seg et svært bra rykte.

Duoen Ole og Gorm fungerer utmerket som et alternativ til et fullt band, tilrettelagt for intime scener.

Repertoar

Repertoarmessig er Ole og Gorm spisset mot ethvert publikum hvor allsang og høy partyfaktor står sentralt.

Av låter fra norske artister på repertoaret kan nevnes: Jokke, Postgirobygget, Dum Dum Boys, The Kids, Marius Muller, Big Bang, Hellbillies, Di Derre, Freddy Kalas, Plumbo, Åge Aleksandersen, CC Cowboys og Jahn Teigen. Utenlandske artister på repertoaret består blant andre av: AC/DC, Bon Jovi, Bryan Adams, Guns’n Roses, Pink Floyd, Oasis, Johnny Cash, Dire Straits, U2, Elvis, Rolling Stones og mange, mange flere.

Se duoens repertoar.

Hva sier kundene?

 • Det var helt smashing på lørdag! De var virkelig bra folk! Tusen hjertelig takk – og hils og si takk til Ole og Gorm for å ha laget TOPP stemning!

  – Privat kunde

 • Hei. Vil bare si at Ole og Gorm var fantastiske i min 40-års dag på fredag. De satte skikkelig stemning, var veldig flinke og hyggelige! Tusen takk for super proft opplegg, både all dialog vi har hatt i forkant og leveransen har vært 10/10 :)

  – Privat kunde

 • Vil bare takke dere for en helt fantastisk kveld/natt :) Ole & Gorm løftet en allerede vellykket bryllupsfest til nye høyder! Brudepar og gjester var storfornøyde!

  – Privat kunde

 • Du må hilse Ole og Gorm og si at de var fantastiske på Bygdin, terningkast 6!

  – Privat kunde

 • Vi er kjempefornøyd med jobben Ole og Gorm gjorde. Det ble masse liv på dansegulvet hele kvelden takket være dem.

  – Privat kunde

 • Vil bare takke for strålende innsats av Ole og Gorm på lørdag, de spilte veldig mye bra og skapte ”kok” på dansegulvet. Dette er absolutt en duo å anbefale videre.

  – Privat kunde

Vokaler, gitarer og trampekasse

Duoens besetning består av to gitarer (akustisk og elektrisk), to vokaler og «trampekasse». Resultatet er et spennende og tight lydbilde spekket med gitarfinesser og tostemt sang. Likevel er det kanskje det sterke fokuset på kommunikasjon med publikum som har vært avgjørende for duoens suksess. Ole og Gorm legger stor vekt på å holde en god publikumsdialog med et glimt i øyet, og ikke minst – imøtekomme ønsker fra salen.

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke Ole og Gorm.