Saksofonist Anders Kjær sammen med DJ

Hvem er Anders Kjær?

Anders Kjær improviserer i utgangspunktet over all slags musikk der DJ spiller. Det være seg rolig “lounge” musikk for eksempel når gjestene ankommer og fullt partysett senere på kvelden.

Anders Kjær på sax kan bookes separat og er ikke avhengig av å spille med en bestemt DJ. Likevel anbefales det at den DJ’en som bookes har erfaring med å spille med live musikere.

Anders Kjær har bachelor i Musikkteknologi fra NTNU og Music Production and Engineering fra Berklee College of Music (Boston).

Du finner Anders Kjær stort sett sammen med ulike DJ’er på diverse utesteder og events over hele Norge!

Når Anders ikke selv står på scenen arbeider han som musikkprodusent for flere kjente artister som Astrid S, AURORA, ARY, Tone Damli, Aleksander With, Margaret Bergerom, Emilie Nicolas med flere.

Hva sier kundene?

 • Vi vil gjerne si at vi er svært fornøyd med både Anders Kjær og DJ! De leverte sykt bra og tok festen til et annet nivå vi ellers ikke hadde oppnådd uten dem. Alle gjestene våre storkoste seg, unge som gamle. Tusen takk!

  – Privat kunde

 • Tusen takk for en super leveranse! DJ og Anders Kjær var helt rå! DJ mikset skikkelig og lagde mange kule re-mixer. Han var dødsflink. Anders Kjær var også kjempeflink! Virkelig 10/10!

  – Privat kunde

 • Det var kjempesuksess!!! Utrolig dyktige og proffe både saksofonist Anders og vokalist Saima. Jeg rakk ikke å si hadet til dem da de dro, men hils dem fra oss og si tusen takk for en kjempejobb :)

  – Firmakunde

 • Anders Kjær var og spelte hos oss på den nyopna nattklubben vår. Han innfridde til alle forventningane mine. Han var ein kjempedyktig saxofonist. Han lytta til mine ynskjer og krav og stilte sporty opp. Han spelte i lag med ein pianist i baren min og med ein DJ på nattklubben. Her var det mykje improvisasjon som han meistra utmerket. Han heva stemninga i nattklubben og med å spela oppå høgtalar og bardisk. Veldig kjekt og ha han hos oss, både for meg og mine gjester. Kan sterkt anbefala han vidare og håpar på å få høve til å invitara han attende med ein seinare anledning.

  – Utested v/daglig leder

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke Anders Kjær.

Type oppdrag: Alle
Primær aldersgruppe: Alle
Spilletid: flere kortere økter (innenfor et sammenhengende tidsrom på maks 3-4 timer)
Spilleslutt: senest kl. 02.30
Lydanlegg: Avtales særskilt
Transporttillegg/losji (kommer i tillegg ved lengre avstander og avtales særskilt)

Avbestillingsregler/-gebyr (med mindre annet er eksplisitt avtalt):

25 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 6 måneder eller mer til arrangementsdato

50 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 3 måneder eller mer (men under 6 måneder) til arrangementsdato

75 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 2 måneder eller mer (men under 3 måneder) til arrangementsdato

100 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er under 2 måneder til arrangementsdato

Avbestillingsgebyr påløper uavhengig av eventuell force majeure (og force majeure lignende tilfeller) som eksempelvis krig, naturkatastrofer, pandemier, sykdomsutbrudd over landegrenser, streik, importrestriksjoner mv.