Saksofonist Anders Kjær sammen med DJ

Hvem er Anders Kjær?

Anders Kjær improviserer i utgangspunktet over all slags musikk der DJ spiller. Det være seg rolig “lounge” musikk for eksempel når gjestene ankommer og fullt partysett senere på kvelden.

Anders Kjær på sax kan bookes separat og er ikke avhengig av å spille med en bestemt DJ. Likevel anbefales det at den DJ’en som bookes har erfaring med å spille med live musikere.

Anders Kjær har bachelor i Musikkteknologi fra NTNU og Music Production and Engineering fra Berklee College of Music (Boston).

Du finner Anders Kjær stort sett sammen med ulike DJ’er på diverse utesteder og events over hele Norge!

Når Anders ikke selv står på scenen arbeider han som musikkprodusent for flere kjente artister som Astrid S, AURORA, ARY, Tone Damli, Aleksander With, Margaret Bergerom, Emilie Nicolas med flere.

Hva sier kundene?

  • Anders Kjær var og spelte hos oss på den nyopna nattklubben vår Stiletto. Han innfridde til alle forventningane mine. Han var ein kjempedyktig saxofonist. Han lytta til mine ynskjer og krav og stilte sporty opp. Han spelte i lag med ein pianist i baren min og med ein DJ på nattklubben. Her var det mykje improvisasjon som han meistra utmerket. Han heva stemninga i nattklubben og med å spela oppå høgtalar og bardisk. Veldig kjekt og ha han hos oss, både for meg og mine gjester. Kan sterkt anbefala han vidare og håpar på å få høve til å invitara han attende med ein seinare anledning.

    – Stiletto

Ta kontakt

Benytt kontaktskjemaet nedenfor eller klikk her for å booke Anders Kjær.