DJ Marius

Hvem er DJ Marius?

DJ Marius spiller allsidig musikk tilpasset dine ønsker på alle type arrangementer. Han er ettertraktet hos de største eventfirmaene i landet, og har spilt for mange av landets største selskaper. Marius er blant annet fast inventar hos Forsvarsdepartementet, Forsvarssjefens stab, Stasministerens kontor, Coop kjeden og Terra Eiendomsmegling, for å nevne noen.

Marius velger alltid riktig lydutstyr til din fest. Kvalitetsmerker som Denon, Numark, RCF, Turbosound, JBL, Pioneer og Chauvet, er blant de faste valgene.

Hva sier kundene?

  • TUSEN TAKK for helt fantastisk spilling under bryllupet vårt, festen tok helt av og vi har fått SÅ mye skryt og positiv respons på DJ og sax! Vi har sjeldent sett et så fullt dansegulv med så god stemning. Helt rått! Vi har videreformidlet navnene deres og hvor vi booket, så mulig det kommer flere forespørsler på dere etter denne festen😃 Tusen takk for at dere var med å gjøre bryllupet vårt uforglemmelig!

    – Privat kunde

  • Festen ble utrolig vellykket, og det er takket være DJ’n ☺ Takk igjen for tjenesten deres, vi vil leie helt klart inn igjen til neste anledning ☺

    – Firmakunde

  • Veldig fornøyde med dagen og Marius. Ingenting å utsette ☺

    – Privat kunde

Hvilken bakgrunn har DJ Marius?

Marius driver også DJ skole. DJ skolen er basert på hans mangeårige kompetanse, og har avlet mang en DJ i løpet av de siste årene.

Book ham alene eller sammen med musiker(-e)

Marius har ellers opparbeidet seg betydelig erfaring når det gjelder samspill med andre instrumentalister og han kan bookes gjennom Musikkbooking sammen med blant annet saksofonist eller vokalist.

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke DJ Marius.