Asle Røe Trio

Hvem er Asle Røe Trio?

Asle Røe Trio er bandet for den som ønsker å høre klassiske croonerlåter, sommerlige sambalåter og swingmusikk fra jazzens gullalder i sofistikerte instrumentalversjoner. Trioen spiller klassikere fra kjente artister som blant andre Nat King Cole, Frank Sinatra, Louis Armstrong, Astrud Gilberto og George Benson.

På repertoaret har de også en god del egne versjoner av popklassikere fra nyere tid.

Spør gjerne bandet om de kan fremføre dine favorittlåter. Med flere hundre låter på repertoaret, så er sannsynligheten stor for at dine sangønsker vil bli oppfylt.

Se trioens repertoar.

Lydklipp

Hva sier kundene?

 • Vi er veldig fornøyde med innsatsen til trioen. De satte virkelig stemningen!

  – Firmakunde

 • Hei Musikkbooking. Vi er veldig fornøyde med arrangementet og musikken :) Du får hilse Asle Røe Trio og takke for en vel utført spillejobb!

  – Firmakunde

 • Tusen takk for nydelig musikk! Vi har fått masse tilbakemeldinger på at folk likte bandet veldig godt.

  – Offentlig kunde

 • Fantastisk innsats fra Asle & Co i kvartettformat med vokalist for anledningen. Natalie synger utrolig bra! 😊

  – Privat kunde

Hvilken erfaring har Asle Røe Trio?

Trioen består av et knippe profesjonelle musikere fra Oslo med utallige opptredener på jazzfestivaler og klubber i det ganske land bak seg. Gitarist og grunnlegger Asle Røe levde som utøvende musiker i tolv år i Houston, Texas. Der hadde han regelmessige lokale opptredener, i tillegg til turneer i noen av de største musikkbyene i USA, som New York, New Orleans, Las Vegas og Austin.

Asle spilte også inn jazzalbumet «Bankside» i Houston med egne komposisjoner.

Utvide trioen med vokalist eller redusere besetningen?

Dersom det er ønskelig å utvide bandets besetning så tar trioen mer enn gjerne med seg Natalie Aldema på vokal, og vil da opptre som kvartett. Skulle det imidlertid være ønskelig å redusere trioens besetning så lar det seg selvsagt også gjøre. Her kan bandet både reduseres til en duo som bistår av Asle på gitar sammen med sin faste kontrabassist, eller til Asle alene på solo jazzgitar. Trykk HER for booking av Asle Røe som sologitarist.

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke Asle Røe Trio.