GoodTimes

Hvem er GoodTimes?

GoodTimes er bandet for deg som er ute etter kvalitet, utstråling og høy partyfaktor.

GoodTimes består av noen av Norges beste freelance-musikere med ett felles mål: Du som kunde SKAL bli fornøyd og få en opplevelse du ikke glemmer!

Bandet spiller groovebasert partymusikk fra 70-, 80-, 90-tallet og frem til dagens hits. Disco, pop, funk, RnB fra artister som Barry White, Michael Jackson, Stevie Wonder, Earth Wind & Fire, Whitney Houston, Aretha Franklin, Maroon 5, Daft Punk, Bruno Mars og mange mange flere.

GoodTimes er et trygt valg for et vellykket arrangement!

Se bandets repertoar.

Lydklipp

Hva sier kundene?

 • Tusen takk for supert band. De var så flinke og hyggelige – og vokalisten var bare helt rå!! GoodTimes kan dere selge inn til «Skal vi danse» på TV2, det sa jeg til dem også.

  – Firmakunde

 • Vi er meget fornøyde med GoodTimes! De var en svært hyggelig, profesjonell og behagelig gjeng å forholde seg til, og tilpasset seg veldig bra til vårt noe haltende tidsskjema. Og, først og fremst: De lagde jo en vanvittig bra stemning på dansegulvet. Kvaliteten var glimrende, og så var det jo så kult at de hadde øvd inn noen av ønskelåtene våre også! Så tusen takk for god hjelp og et essensielt bidrag til at festen ble enda bedre enn vi kunne håpet på.

  – Privat kunde

 • Det var helt strålende! Folk danset inn i natten og var storfornøyde. Festen ble som jeg håpet og bandet bidro veldig bra! Takk for at dere klarte å hente inn en "vikar" på så kort varsel. Hun var/er strålende.

  – Privat kunde

 • Takk for hjelpen med å skape god stemning i bryllupet vårt på Lysebu! Musikerne var fantastiske og vi storkoste oss.

  – Privat kunde

 • Du får sende en ytterligere takk til dem for kjempeinnsats på lørdag, skapte virkelig super stemning!

  – Privat kunde

Hvilken erfaring har GoodTimes?

Alle bandmedlemmene er meget rutinerte og drevne musikere med lang erfaring fra både livescenen, studio og TV. Hver for seg og sammen har de spilt med blant annet disse artistene:

Jarle Bernhoft, Donkeyboy, Bertine Zetlitz, Wenche Myhre, Henning Kvitnes, Lillebjørn Nilsen, Thom Hell, Alex Rosén, Jahn Teigen, Øyvind Blunck, Hege Schøyen, Didrik Solli-Tangen, Emil Solli-Tangen, Haddy Njie, Samsaya, Sisi, Jan Werner Danielsen, Side Brok, Queendom, Admiral P, Nico D, Mungolian Jetset, Jon Eberson og mange flere.

Kan bookes som et større band

GoodTimes kan utvides med mannlig vokalist (i tillegg til bandets faste kvinnelige vokalist) samt utvides med blåserekke bestående av saksofon, trombone og trompet.

GoodTimes skreddersyr ethvert show etter dine behov og yter alltid det lille ekstra!

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke GoodTimes.