Duo Cellistica

Hvem er Duo Cellistica?

Vakker cellomusikk for enhver anledning!

Duo Cellistica er en celloduo bestående av Cathy Donnelly og Ragnhild Sannes.

Duo Cellistica passer perfekt til de fleste arrangementer, alt fra mottakelser, vielser, begravelser / bisettelser til musikalske innslag på firmafesten eller under konferansen.

Se duoens repertoar.

Lydklipp

Hva sier kundene?

 • Duo Cellistica spilte helt fantastisk. Det var så vakkert og en fryd å høre på. Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger 😊👍

  – Firmakunde

 • Vi er strålende fornøyde med Duo Cellistica! De imponerte samtlige av oss. Og så var det to fantastiske hyggelige damer! Denne oppvisningen blir nok en «snakkis» i vår vennekrets i lang tid fremover. Takker også får god oppfølging underveis.

  – Privat kunde

 • Fint om dere kan videreformidle en stor takk til Duo Cellistica - de var helt fantastiske! Til og med presten syntes de var så flinke at han ba om en sang ekstra som ikke stod i programmet. Igjen takk for super service!

  – Privat kunde

 • Jeg ville bare sende en mail og fortelle hvor utrolig fornøyde vi var med Duo Cellistica. De spilte så perfekt og lagde nydelig stemning for oss på dagen vår. Tusen takk til dem for en fantastisk jobb.

  – Privat kunde

 • Wow, for en magisk opplevelse med Duo Cellistica! De var virkelig høydepunktet, vielsen var fantastisk. Målet vårt var å ha masse musikk og musikk som er veldig typisk oss. Det var derfor utrolig koselig at de har brukt ekstra mye tid og energi på å lære seg to nye låter kun etter vårt ønske. Det kunne ikke blitt bedre! Her snakker vi proffe musikere som leverer det de skal. De ble det alle gjestene snakket om i bryllupet, hvor vakker og særegen vielsen var. Drømmer hele tiden tilbake til opptredenen deres. Tusen hjertelig takk til Duo Cellistica som kunne stille opp og gjøre dagen vår perfekt❤️ Tusen hjertelig takk også til Musikkbooking for god og tett kommunikasjon gjennom bookingen! Lettvint og orden med bookingen.

  – Privat kunde

Hvilken bakgrunn har Duo Cellistica?

De ble kjent med hverandre på Barratt Due musikkinstitutt og har spilt sammen i en årrekke. Begge spiller cello på høyt nivå og har spilt i flere formelle settinger som f. eks. på Det kongelige slott, DnB-konferanser, Zola prisen og i mange bryllup.

Fiolin i tillegg til cello?

Duo Celllistica samarbeider også med flere fiolinister som kan leies inn i tillegg ved behov.

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke Duo Cellistica.