Musikk til julebord

Julebord er for mange bedrifter årets høydepunkt. Underholdningen til julebordet er derfor viktig. Vi ønsker å slå ut håret og gjøre stas på de ansatte. Ønsker du å legge det lille ekstra i underholdningen til ditt julebord, er live band noe å anbefale.

Profesjonelle musikere

Musikkbooking arbeider med en rekke profilerte coverband, partyband, trubadurer, solister til større 5- og 6-mannsband. Disse artistene vil få taket til å løfte seg, smilebåndene på og danseføttene i sving.

TAFFELMUSIKK

Mange ønsker å legge det musikalske innslaget til aperitiffen, som gjerne kalles taffelmusikk. Her kan vi anbefale stemningsfull julemusikk. Nydelige toner av for eksempel “Deilig er jorden” er med på å sette den rette stemningen fra start. Når aperitiffen er ferdig og folk har roet ned, kan kvelden sprites opp igjen med et større live band. Slik får du underholdning til julebord som alle vil snakke lenge om.

MUSIKALSK INNSLAG

Hvis julemiddagen er lang vil et musikalsk innslag være med på å løse opp stemningen, og bidra til en hyggelig atmosfære. Vi tilbyr alt fra klassisk musikk til visesang eller pop. Kanskje du til og med ønsker julesanger. Vi har artister med et bredt repertoar som imøtekommer alle ønsker for deg som ønsker underholdning til julebord.