Musikalsk innslag på julebordet

Et musikalsk innslag under selve julebordsmiddagen bidrar til å løse opp stemningen og skape felles opplevelser.

Julebord er ensbetydende med feststemte kolleger, god mat og drikke, hyggelig stemning – og noen timer til bords. Derfor kan det være godt for alle å få et lite musikalsk avbrekk før man gyver løs på andre servering og desserten.

Profesjonelle artister

Musikkbooking tilbyr leie av profesjonelle artister til store anledninger som julebord. Enten dere ønsker vakker solosang, en popmelodi, visesang, et klassisk stykke med eller uten piano, gitar, strykere eller en blåserekke som en pustepause under middagen kan du booke det hos oss. Send oss en forespørsel så gir vi deg et uforpliktende tilbud.

Leie av musikkanlegg og lysutstyr

Ønsker du å leie utstyr til festen? Vi kan levere både lydanlegg, lysutstyr, instrumenter/backlinediscokule, røykmaskin, scene, projektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Trenger du mer informasjon for å planlegge det musikalske innslaget på arrangementet ditt? Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 så hjelper vi deg mer enn gjerne.