Festmusikk til firmafest

Trenger du musikk til festen? Musikkbooking har en rekke band og musikere som vi mener passer til deg som er på utkikk etter musikk til fest. Se vårt utvalg nedenfor. 

Utleie av band til alle typer arrangement

Kanskje du skal arrangere bedriftens 10 års jubileum, eller har bursdagsjubilanten et rundt tall, eller er du på utkikk etter musikk til et større event? Vi har band, duo, solister, trubadurer, DJ og alt du måtte ønske deg til alle typer arrangementer. Våre erfarne artister skaper den optimale festen og stemningen!

Vi tilbyr alt fra coverband til solister

Vi tilbyr alt fra 6-mannsband til trio til solister. Hva slags type musikk ser du for deg til festen? Er det et større event vil vi anbefale et band bestående av 5 eller 6 personer. Da får du ikke bare et musikalsk innslag som står i bakgrunn for festen. Du får et band som lager festen.

Se vårt forslag til band nedenfor.

Leie av musikkanlegg og lysutstyr

Ønsker du å leie utstyr til festen? Vi kan levere både lydanlegg, lysutstyr, instrumenter/backlinediscokule, røykmaskin, scene, projektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Trenger du mer informasjon for å planlegge det musikalske innslaget på arrangementet ditt? Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 så hjelper vi deg mer enn gjerne.