Taffelmusikk til firmafest?

Pianist med eller uten vokalist er mye brukt som underholdning under aperitiff. Mange foretrekker live musikk for å tilby gjestene det lille ekstra. Nyt noe godt i glasset mens du lytter til den erfarne saksofonisten Anders Grønn eller Anders Kjær sammen med en av våre DJ’er. Eller kanskje du ønsker en vokalist sammen med DJ som setter prikken over i’en?

Live musikk som passer alle anledninger

Vi har alt fra musikere med instrument til solister og duo som byr på fantastisk vokal. Stemningsfull live musikk passer til mange anledninger, bryllup som bursdager, til større events. Våre erfarne musikere kan enten opptre diskret i bakgrunnen eller være festens midtpunkt. Se våre anbefalinger ovenfor.

Leie av musikkanlegg og lysutstyr

Ønsker du å leie utstyr til festen? Vi kan levere både lydanlegg, lysutstyr, instrumenter/backlinediscokule, røykmaskin, scene, projektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Trenger du mer informasjon for å planlegge det musikalske innslaget på arrangementet ditt? Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 så hjelper vi deg mer enn gjerne.