DJ til bryllup – alene eller sammen med musiker(-e)

Mange brudepar velger å leie inn en DJ til bryllupsfesten for å fylle dansegulvet med danseglade gjester. Musikkbooking leier ut DJ alene eller i samarbeid med andre musikere.

Book DJ sammen med en saksofonist

Du kan booke en DJ som i samarbeid med en saksofonist, fiolinist eller trommeslager / perkusjonist, vil skape en helt unik atmosfære. Saksofonist Anders Grønn har spesialisert seg på samspill med DJ i bryllup og andre arrangementer og er formidabel på improvisasjon. Du kan også booke flere musikere sammen for et fantastisk samspill.

Noen av våre DJ’er

Du kan booke veletablerte DJ Nico Ladino, som er en svært ettertraktet DJ, eller DJ Marius som også driver egen DJ skole. Begge nevnte DJ’er spiller allsidig musikk tilpasset dine ønsker på alle type arrangementer. Ta kontakt med oss for spørsmål rundt DJ til bryllup – alene eller i samarbeid med andre musikere.

Leie av musikkanlegg og lysutstyr

Ønsker du å leie utstyr til festen? Vi kan levere både lydanlegg, lysutstyrinstrumenter/backlinediscokule, røykmaskin, scene, projektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Trenger du mer informasjon for å planlegge det musikalske innslaget på arrangementet ditt? Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 så hjelper vi deg mer enn gjerne.