Musikk til vielse

Vielsen er en vakker seremoni. For å skape det perfekte øyeblikket med gåsehudfaktor, er live musikk noe mange brudepar ønsker seg. Se for deg bruden komme inn til en nydelig sang, utført av en solist eller duo, eller et stemningsfullt innslag med instrumenter. Det er et øyeblikk gjestene sent vil glemme.

Musikalske innslag under vielsen

Det er stemningsfullt med musikalske innslag under selve vielsen eller som utgangsmarsj, og mange brudepar velger å ha flere innslag under vielsen. Våre artister har lang erfaring med musikk til vielse, og tilbyr et bredt spekter av sanger og melodier. Over ser du vårt forslag av artister som bidrar med musikk til vielsen.

Leie av musikkanlegg og lysutstyr

Ønsker du å leie utstyr til festen? Vi kan levere både lydanlegg, lysutstyr, instrumenter/backlinediscokule, røykmaskin, scene, projektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Trenger du mer informasjon for å planlegge det musikalske innslaget på arrangementet ditt? Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 så hjelper vi deg mer enn gjerne.