Bryllupsfesten – Band til bryllup

Dette er vårt utvalg av artister til selve bryllupsfesten. Du er kanskje på utkikk etter et band til ditt bryllup, enten en trubadur, trio eller et 6-mannsband? Superband er et 6-mannsband som alltid løfter taket på enhver bryllupsfest. Bandets repertoar treffer ethvert publikum i alle aldre, med høy partyfaktor og hits fra all de siste ti-år frem til det nyeste på hitlistene.

Ønsker du at dansegulvet skal koke, er dette 6-mannsbandet å anbefale. Ellers så tilbyr vi den noe mindre besetningen i Ferdinand Trio. Med en slik trio kan vi nærmest garantere en vellykket bryllupsfest. Ferdinand Trio spiller jazz og/eller pop etter ønske. Se vårt utvalg av band til bryllup nedenfor.

Leie av musikkanlegg og lysutstyr

Ønsker du å leie utstyr til festen? Vi kan levere både lydanlegg, lysutstyr, instrumenter/backlinediscokule, røykmaskin, scene, projektor, lerret og annet festutstyr. Er du usikker på hva som passer best på ditt arrangement bistår vi gjerne med råd og veiledning.

Ta kontakt!

Trenger du mer informasjon for å planlegge det musikalske innslaget på arrangementet ditt? Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 så hjelper vi deg mer enn gjerne.