Everlong Trio

Hvem er Everlong Trio?

Everlong er en energi-trio med et eneste mål; å få deg som publikumer opp fra stolen for å skrike med og danse hele kvelden. Med et bredt repertoar fra Ed Sheeran og Bruno Mars til Helbillies og Foo Fighters er trioen i stand til å møte det som måtte være ønskelig av hver en musikksmak. Hver konsert blir møtt med høy energi, god stemning og egne versjoner av kjente coverlåter. Rock er hjemmebane, men pop ligger også guttas hjerter nært.

Se trioens repertoar.

Hva sier kundene?

  • Vi må bare takke dere igjen for all hjelpen med musikken i helgen i Hemsedal. Det gjorde den store forskjellen med Everlong Trio på arrangementet. Fy fader så trøkk det ble!!

    – Privat kunde

Hvem er musikerne i trioen?

Vokalist Jørn Trollebø Kvalheim

I front står lead vokalist og gitarist Jørn Trollebø Kvalheim. Stemmen hans beskrives som både kraftig og følsom, som gjør at han mestrer sjangere hele veien fra pop og rock til soul og visesang, i tillegg til formidling av følsomme sanger og ballader. Han er en erfaren musiker som har spilt over hele Norges land og har tidligere deltatt i Idol med en imponerende 2. plass (!!) i sekken. Som gitarist er han energisk og fleksibel.

Trommis Ole Martin Thorset

Bak trommene sitter Ole Martin Thorset. Han har medvirket i et utall konstellasjoner, og har spilt med alt fra Freddy Kalas til Mia Gundersen via Ulrikke Brandtstorp. I det daglige spiller han der det trengs trommer, det være seg til fest eller begravelse. Med feilfri teknikk viser Ole Martin lekenhet i alt han gjør, enten han slår hardt fra seg på rockelåter, eller leker herlige poprytmer. I tillegg er koringen til mannen med stikkene alltid spot on!

Bassist Søren Hunskaar

På bass stiller trioen med Søren Hunskaar. Sandefjordingen er ikke redd for å slippe ut håret og headbange hele kvelden ut. Om bassen er over eller bak hodet, bak ryggen vet man aldri, men at det kommer kruttsterke basslinjer samtidig er det ingen tvil om. Samtidig korer også den erfarne bassisten. Han har som alle musikerne i trioen spilt med en rekke kjente artister og band opp gjennom årenes løp.

Ta kontakt!

Benytt vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på +47 934 222 91 for å booke Everlong Trio.