Skal du leie projektor og lerret

Vi leier ut projektor og lerret til alle anledninger, store som små. Videre leier vi ut TV-skjermer (flatskjermer) i alle størrelser.

Kanskje du skal arrangere en firmafest, et bryllup, en bursdag, en konfirmasjon eller rett og slett invitere venner på hjemmekino eller fotballkamp. I slike anledninger er en projektor og lerret fordelaktig å ha.

Fremvisning av bilder på storskjerm

Skal du feire din sønn eller datters konfirmasjon, er det ingenting som byr på mer underholdning enn en fremvisning av sprelske påfunn i løpet av barndommen, både i form av bilder og video.

Leie projektor til arrangement og hjemmebruk

Skal du gifte deg, er det kanskje noen av gjestene som ønsker å vise frem bilder eller video av morsomme opplevelser, opplevd sammen med deg eller dere? Eller er det fotball-VM og du ønsker å invitere en gjeng hjem til deg for å se fotballkampen på lerret? Musikkbooking leier ut projektor alene eller med lerret.

Du får alt levert, rigget opp og hentet igjen

Ved siden av at du som kunde kan leie projektor og lerret hos oss, tilbyr vi også utleie av alt fra mindre sanganlegg til store konsertanlegg, samt små og store lyspakker. Vi både leverer, rigger og henter – alt til en konkurransedyktig pris. Vi leier ut projektor og lerret i hele Norge.

Kontakt oss for et pristilbud og oppgi i hvilket tidsrom det er ønskelig å leie projektor og eller lerret.

Musikkbooking tilbyr også:

SEND FORESPØRSEL