Musikk til bryllup

BRYLLUPSFEST

Lag bryllupsfesten alle snakker om i etterkant! Hva er vel en bryllupsfest uten live musikk etter middagen? Med live musikk kan vi nærmest garantere at alle vil svinge seg på dansegulvet. I et bryllup har du gjerne en kombinasjon av venner og familie, og dermed et alderspenn fra 20 – 100 år. Med live musikk treffer du alle aldre. Vi arbeider med en rekke profilerte coverband, trubadurer og storband.

VIELSE

Hvor stemningsfullt er det ikke når bruden kommer inn til en ballade, der pianotonene fyller rommet med vakker melodi? Eller en livat utgangsmarsj der latter og klapp går hånd i hånd? Dagens brudepar ønsker gjerne ett eller flere stemningsfulle musikalske innslag under vielsen. Våre solister, eller en duo, tilbyr alt fra visesang, pop, klassisk musikk eller instrument som: gitar, piano, blåse- eller strykeinstrument. Det kan være seg til inngangsmarsjen, innslag under vielsen eller til utgangsmarsjen.

MOTTAKELSE

Skap godfølelsen til brudeparets gjester når paret selv er til fotografering. Tilby stemningsfull musikk og noe godt i glasset. Live musikk er med på å sette prikken over i-en, og er i dag et «must» for mange brudepar. Vi tilbyr en rekke artister som skaper en hyggelig og lun atmosfære, der kjærlighet står på agendaen. Pianist med eller uten vokalist eller DJ sammen med saksofonist blir ofte leid inn for denne opptredenen.

DJ TIL BRYLLUP

Vi tilbyr også DJ-er med musikk tilpasset bryllup. Våre DJ-er har lang erfaring, og vet å skape stemning. DJ Wango har 18 års erfaring og spiller over hele Norge. Han har varmet opp for en rekke nasjonale og internasjonale artister. Du kan booke han eller andre DJ-er alene eller i samarbeid med andre artister, som eksempelvis den erfarne saksofonisten, Anders Grønn. Sammen med DJ improviserer han og skaper en helt unik stemning.